image description

Tinka Cool School 2018

10.01.2018

Årets skolestart fra Tinka Cool School er endelig klar for presentasjon! Vi er stolte av å tilby en komplett skolestartpakke for 2018. Nytt i år er både drikkeflaske, matboks, lommebok og skolesekk i matchende design. De populære figurpennalene ...

[ FORTSETT Å LESE ]


Tinka sparebøsser

06.12.2017

Nå er Tinka sparebøsser tilgjengelige i B2B-webshopen. Fotball og enhjørning i turkis, rosa og hvit. Like fine til dekorasjon som de er funksjonelle.   

[ FORTSETT Å LESE ]

Tinka Memo Magnet

05.12.2017

Morsomme glassmagneter fra Tinka Memo Magnet som kan brukes til å henge opp huskelapper, beskjeder eller kun til dekorasjon. Nå tilgjengelig i B2B-webshopen.  

[ FORTSETT Å LESE ]
Tinka plysjdagbok

08.11.2017

Fire flotte nye Tinka dagbøker i plysj, med hjertelås.  Søt enhjørning, kanin og motiv med regnbuefarger, passer perfekt til små jenter som vil skrive ned sine hemmeligheter.

[ FORTSETT Å LESE ]

Tinka Cool Stuff

07.11.2017

Tinka Cool Stuff er en ny serie med småting  i Tinka-familien. Mye morsomt til både jenter og gutter. Stativet har 20 lommer med forskjellige artikler. Alt fra sprettballer med lys, til gigant markeringstusj, kulepenner formet som biler, rakett me...

[ FORTSETT Å LESE ]

Nyheter fra Bukowski

06.10.2017

Nyhetene fra Bukowski er endelig i hus! Bli kjent med kaninen Kalulu, pandaen Jie Jie, apene Bernard og Denis og flere til. For å se resten av nyhetene, logg deg inn i B2B-webshopen og bestill i dag.

[ FORTSETT Å LESE ]