NICI

Papirkompaniet AS blir distributør av NICI i Skandinavia fra januar 2023

Vi gleder oss til å starte året med å kunne tilby NICI i tillegg til vårt eksisterende mangfoldige varesortiment. Vi ser frem til flere lanseringer av de unike NICI produktene i året som kommer, og starter med et utvalg av NICIs utallige kosemyke og morsomme karakterer og konsepter. De aller fleste produktene har sitt eget personlige navn og sin helt egen personlighet. Her er det bare å velge og vrake blant mange nye og herlige bestevenner for barn i alle aldre.

Den beste kvaliteten og de høyeste sikkerhetsstandardene kjennetegner et NICI-produkt. NICI kosedyr og gaveartikler bringer frem smil hos både barn og voksne, og har i mer enn 30 år vært et svært godt etablert varemerke i store deler av verden.

De har en utrolig kreativ produktutvikling og designer og produserer nye konsepter ustanselig!

I 2023 vil vi introdusere flere konsepter fra NICIs vidunderlige verden. Første leveranse til markedet vil bli i februar, hvor du kan bli kjent med de karakteristiske NICI Monsterdoos og GLUBSCHIS vårkolleksjon med store, vakre glitterøyne og silkemyk plysj i resirkulert materiale.

I mars lanserer vi de nusselige kosedyrene i Sleeping Pets kolleksjonen med kattunger og valper i sine fargerike kurver, og tett etter vil du finne NICI Sleeping Pets Keyrings i butikk. Utover vår og sommer vil vi også kunne tilby større konsepter med de unike og detaljerte nøkkelringene til NICI. Samt et praktisk og salgsfremmende display med de populære GLUBSCHIS figurene både som nøkkelringer og resirkulerte kosedyr merket med NICI Green.

NICI Monsterdoos

De morsomme, «skummelsøte» og crazy NICI Monsterdoos med kosemyke runde kropper og herlige uttrykk får barn i alle aldre i godt humør. Laget av myk kvalitetsplysj som gir barna lyst til å kose og ta vare på sin egen NICI Monsterdoos. De tre ulike monstrene er klar for lek, kos og moro med alle som lar seg sjarmere! Velkommen til Jeebydoo, Scarydoo og Creepydo!

NICI GLUBSCHIS Vårfigurer - Wollon og Candy Cream

Barna elsker alle de herlige GLUBSCHIS figurene med sine varme og snille øyne. Årets to populære påske- og vårfigurer er lammet og kaninen, med de karakteristiske store glitrende øynene som kjennetegner GLUBSCHIS. NICI GLUBSCHIS er rett og slett superkule med sine vakre og delikate vårfarger og uvanlige karakterer. Begge i resirkulert materiale, NICI Green, selvfølgelig.

NICI Sleeping Pets

Sleeping Pets består av fire fargerike små valper og kattunger som ligger så søtt og sover i kurvene sine. Kurven er hjemmet til de søte små og er deres trygge hule, og de kan også tas ut av kurvene og lekes med. Sleeping Pets er fylt med supermykt materiale og skiller seg ut fra andre små søte dyr med sine søte søvnige øyne.

NICI Keyrings

Nøkkelring-sortimentet til NICI inkluderer samtlige NICI-venner, som den morsomme enhjørningen Theodor og andre venner fra seriene Farm Friends, Molang, Glubschis, Wild NICI, Forest Friends, Funny Flowers, Pony Stars, Sleeping Pets, Spring Summer, Wild Friends med flere.

NICI Green

Fra 2023 fremstilles alle de populære GLUBSCHIS-figurene, samt mange av de andre konseptene, med både plysj og innhold i resirkulert materiale. Figurene er laget av resirkulerte PET flasker (RPET) og brukes i produksjonen, og alle produkter fremstilt på denne måten vil merkes med NICI Green logo.

Vi er stolte av å representere NICI og gleder oss til å lansere massevis av morsomme nyheter gjennom året!

Papirkompaniet AS står for salg i Norge og våre datterselskap i Sverige og Danmark, vil betjene sine respektive land.

Ta kontakt med vårt salgsteam for mer informasjon:

NORGE: Papirkompaniet AS ved salgssjef Arve Kittilsen, arve@papirkompaniet.no

DANMARK: Trendenz ApS ved salgssjef Jesper Tejls, jesper@trendenz.dk

SVERIGE: Spader Team AB ved Daglig leder Peter Rahmgren, peter.rahmgren@spaderteam.se

For mer informasjon om våre produkter

Send e-post til firmapost@papirkompaniet.no eller se alle NICI produkter.