HISTORIKK

Papirkompaniet ble etablert som ansvarlig selskap i 1985 og i januar 1987 ble selskapsformen endret til aksjeselskap, og selskapet fikk navnet Papirkompaniet AS. 

Ved etableringen bestod selskapets produktsortiment primært av gratulasjonskort og papirprodukter. Gradvis har produktspekteret blitt utvidet med en rekke andre gaverelaterte produkter. 

Våren 2018 kjøpte Papirkompaniet Tørris Bonnevie AS, som ble innfusjonert i Papirkompaniet ved årsslutt 2018. Tørris Bonnevie var en betydelig aktør innen Tegne & Male segmentet, og dette produktspekteret har blitt videreført hos Papirkompaniet etter fusjonen.

I dag består varesortimentet av en rekke kjente merkevarer fra anerkjente leverandører i tillegg til vår egen merkevare Tinka. I sortimentet vårt finner du produkter innen kategorier som gratulasjonskort, stickers, skolestart, tegne & male, party, babyplysj, kosedyr, leketøy og gave. Dette inkluderer sterke merkenavn som TopModel, Create It, Galt, Jellycat, Buttericks, Lyra, Giotto, Milan og Parker for å nevne noen.

Vi er også representert i de øvrige Skandinaviske markedene gjennom egne datterselskap. I Sverige gjennom Spader Team AB, tidligere Spader i Knivsta AB, som ble kjøpt opp høsten 2011 og i Danmark gjennom Trendenz ApS, som ble etablert sommeren 2021. 

VÅR VISJON

Papirkompaniets visjon er å produsere og distribuere kvalitetsprodukter som gleder og viser omtanke i hverdagen. Dette er utgangspunktet for alle våre prosesser. Vi legger også svært stor vekt på å ha et produktsortiment med tidsriktige design som er tilpasset de ulike målgruppene. Våre produkter treffer bredt, alt fra den spreke hundreåringen, til den spente skolestarteren, den stolte jubilanten eller til den nysgjerrige babyen som ligger og pludrer. Alle de koselige og kule tingene som kan gjøre en dårlig dag om til en god en, eller som kan gjøre en god dag enda bedre. Vi etterstreber å være der hvor vi kan høste smil og spre glede.

 

 

Kontaktinfo

Telefonnummer:
23 37 88 80

Mailadresse:
firmapost@papirkompaniet.no

Kontoradresse:
Østensjøveien 39-41
0667 Oslo

Returadresse ved sesongkort:
Se nederst på siden