NYHETER fra Create it!

Vær modig, ha det gøy, og vær stolt med Create it! sine produkter!

Create it! sine produkter er registrert gjennom CPNP (Cosmetic Products Notification Portal) før de er lagt ut på det europeiske markedet. 99% av alle produktene er veganske og testes ikke på dyr. All plast på innpakningene er laget fra PET og er derfor helt resirkulerbart, og all papp som blir brukt er FSC-godkjent.
 

Det er derfor Papirkompaniet AS med stor glede introduserer de spennende nyhetene vi har fått inn fra Create it!

CANDY LIPBALM

Candy Explosion Soda Cans, Candy Explosion Sippy Cup og Candy Explosion Coffee Cup er de beste leppepomadene som dufter så søtt og godt og gir fukt til tørre lepper. De er også det perfekte samlerobjektet for de som liker å ha det gøy!

MAKEUP SET FLUFFY MED MAGNETISK LUKKER

Dette søte, fluffy og myke makeup settet har en fargepallett som gir rom for kreativitet. Det inkluderer ni øyenskygger, en blush, en bronzer, seks leppefarger og medfølgende øyenskygge- og leppestiftapplikator. Det er speil i lokket, som er hendig for en makeup-artist på farten.

MAKEUP SET FLUFFY MED MAGNETISK LUKKER Create it

MERMAID BADEBOMBE

Disse fine og fargerike badebombene fra Create it! sin Mermaid serie vil garantert sette farge på badevannet! De kommer i fargekombinasjonene lilla og turkis, rosa og lyseblå, og rosa og lilla.  

CANDY EXPLOSION LIPGLOSS POPSCICLE

Det blir en eksplosjon av duftene marshmallow, blåbær og vannmelon med disse nydelige lipglossene som er formet som pinneis. Lipglossene glitrer i fargene lyserosa, lilla og knæsj rosa.

LIPGLOSS MED CHARM

Freshe lipgloss med de søteste charms som også illustrerer duftene til lipglossene. Den rosa heter ‘Sweet Bubblegum’, den lilla ‘Sweet Marshmallow og den turkise heter ‘Frosting Donut’.

CANDY NEGLELAKK

Candy Explosion neglelakk er neglelakken alle ønsker seg og kommer i to varianter, á tre farger. Alle med lekre farger med hver sin duft. Hver flaske har en søt ring med charm på korken. Farge- og duftkombinasjonene er den rosa ‘Bubble Gum’ med leppe-ring, lilla ‘Marshmallow’ med regnbue-ring og turkise ‘Candy’ med sukkertøy-ring. I den andre pakningen finner du den lyseblå lakken ‘Bubble Gum’ med blomster-charm, den oransje lakken ‘Marsmallow’ med cup cake-charm og den siste er den knæsj rosa lakken ‘Candy’ med hjerte-charmen. Med disse fine variasjonene har man en lakk til enhver anledning.