NYHETER fra NICI

NICIdoos kosedyr er sjarmerende små figurer som vil lyse opp dagen din!
NICIdoos

NICIdoos

NICIdoos kosedyr er sjarmerende små figurer som vil lyse opp dagen din. Med deres store, glitrende øyne og fargerike pels vil de definitivt bringe et smil til ansiktet ditt. Oppdag din egen personlige humørspreder blant disse morsomme plysjdyrene.

Alle NICI-produkter har sitt eget unike navn og personlighet. NICIdoos er de søte, myke humørsprederne som er perfekte som gaver og raskt blir samleobjekter. La NICIdoos dekorere ryggsekken, pennalet eller jakken din - det viktigste er å ha dem nær deg.

NICI Sweetydoos

NYHET!

Samle moro og overraskelser med Sweetydoos.

Sweetydoos er 9 supersøte mini-plysjleker som bor i Doo-Ville. Finn ut hvilket frukthus de bor i ved å avsløre det hemmelige symbolet på bakhodet når du holder Sweetydoo i sollys. Du kan samle alle 9 unike Sweetydoos og bære dem på armen med de medfølgende armbåndene. Kan du finne den sjeldne enhjørningen, Sweety-Hörnchen? Dine nye bestevenner er alltid med deg takket være de stilige armbåndene som følger med.

Avslør hemmelige symboler og finn ut hvem som bor sammen. Skriv ned dine Sweetydoos i samlerplakaten og bytt med venner om nødvendig. 

Kjøp Sweetydoos i en overraskelsespakke nå og se hvilke figurer du får!