Pressemelding - Butterick's

Papirkompaniet utvider sitt sortiment og inngår et nytt nordisk samarbeid med Butterick’s Leco.
Butterick's

Butterick's

Samarbeidet omfatter i første omgang Butterick’s morosaker og hårsprayprodukter. Papirkompaniet vil med dette bli en ennå mer interessant og spennende leverandør for sine forhandlere i Norge og i Danmark. I Danmark vil distribusjonen skje via Papirkompaniets datterselskap, Trendenz ApS.

Butterick's Leco har vært forhandler og grossist av karnevalsprodukter, fest- og morosaker siden 1903. Selskapet er mest kjent for sine morosaker som i dag er blant selskapets bestselgere. Sammen med Butterick’s har Papirkompaniet nå utviklet et nytt stativ med festspesialistens populære morosaker. Papirkompaniet vil i tiden fremover kunne tilby både denne displayløsningen samt Butterick’s sine populære hårspray produkter til selskapets forhandlere i Norge og Danmark. Bakgrunnen for samarbeidet er å styrke tilstedeværelsen av Butterick’s morosaker og hårsprayprodukter hos norske og danske forhandlere.

 

  • Daglig leder i Papirkompaniet, Tor Olav Jacobsen, uttaler:

Butterick’s morosaker og hårsprayprodukter passer naturlig inn i vårt produktsortiment og vil bidra til å styrke og komplettere dette.

Butterick’s Leco har hatt en sterk tilstedeværelse i det norske markedet over mange år. Vi håper å kunne styrke denne tilstedeværelsen og har stor tro på at dette samarbeidet vil kunne generere positive synergier for begge selskap.

 

  • Chef för Marknad- och Affärsutveckling i Butterick’s, Stina Petrini, uttaler:

Papirkompaniet är helt rätt samarbetspartner för oss. Papirkompaniet har en stark närvaro i hela Norge och i Danmark, genom samarbetet får vi en ökad tillgänglighet och nya möjligheter att möta kundernas förväntningar framöver.